Zelfstandig werkend kok

Novotel Den Haag City Centre Kok Gallery 61 @ Novotel Den Haag City Centre

Ben jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een stage in de keuken van onze Gallery61? Eten en drinken, dat is jouw passie! Je wilt ervoor zorgen dat elke gast van zijn eten geniet en de beste ervaring heeft in Gallery 61. het culturele restaurant in De Passage in Den Haag. Kom ons keukenteam versterken en help ons te excelleren in de zoektocht om onze gast echt te raken! Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze kwaliteitsgerechten op hoog niveau worden bereid. Bij Gallery61 doen we het net even wat anders, alles komt hier met een knipoog!

Naar wie zijn wij op zoek?

Elke dag presenteren wij de mooiste gerechten aan onze gasten waar jouw creativiteit en inspiratie kunt bijdragen. Kennis en vaardigheden delen met de rest van het team is iets wat voor ons centraal staat. Als je werkdag voorbij is, kunt je iets drinken met je team en terugkijken op een geslaagde dag. We zijn op zoek naar een echte horecaliefhebber. Iemand die een hart heeft voor de keuken. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, spreek je Nederlands en Engels.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht in een platte organisatie waar we een lekker biertje of wijntje drinken op a job well done. Verder bieden wij jou: Salaris à €2.185,13 (gebaseerd op 21 jaar); Wereldwijde korting bij Accor hotels; Gratis parkeren; Reiskostenvergoeding vanaf 5 km per dag; Je mag altijd gebruik maken van de fitness met prachtig uitzicht op het Binnenhof;

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder