Hotel-Bistro 't Keershuys
Je gaat leren gerechten voor te bereiden en af te maken. Je zorgt ervoor dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat bereidingen op hygiƫnische wijze verlopen. Je controleert de ingrediƫnten die geleverd worden en voert onder begeleiding voorraadbeheer uit. Bij de bereiding van gerechten gebruik je de juiste apparatuur, gereedschappen en bereidingstechnieken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een kok in ons team hoort te beschikken over de volgende vaardigheden: - Stressbestendig. - Enthousiast en vooruitstrevend in elke situatie. - Sterke communicatievaardigheden naar collega's. - Oog voor de situatie, voor details en het overkoepelende beeld. - Creatief en initiatiefrijk.
Wat biedt het bedrijf?
Het Keershuys zet de werknemers voorop en vindt het belangrijk dat jij je bij ons veilig en op je plek voelt. Er zijn altijd doorgroeimogelijkheden, en als we echt een match zijn heb je ook kans op een vaste aanstelling!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring