Hotel-Bistro 't Keershuys
Binnen deze front office stage draag je als gezicht van de bistro en het hotel de verantwoordelijkheid om overzicht te houden en een representatief beeld over te brengen op de gasten. Werk je graag met een lach op je gezicht? Houd je ervan om met mensen te werken van overal ter wereld? Ben jij een persoon die ondanks je harde werk een onvergetelijke indruk achterlaat op de gast? We leiden je graag zo breed mogelijk op en nemen je mee door de hele front office molen van het bedrijf. Op deze manier kun je voor jezelf een duidelijk beeld schetsen over waar je talenten, interesses en verbeterpunten liggen. Met die kennis zul je gegarandeerd sprongen maken in je professionele loopbaan. De verantwoordelijkheden binnen de stage: • Het verwelkomen van gasten • Check-in/check-out van gasten • Reserveringen managen voor restaurant en hotel • Gasten bedienen en bestellingen opnemen • Bar werkzaamheden • Openen en afsluiten van de zaak • Supervisie over de housekeeping
Naar wie zijn wij op zoek?
Beschik jij over de volgende skills? • ‘Gastvrij’ - je geniet ervan om gasten een verwelkomend gevoel te geven. • ‘Gepassioneerd’ - je werkt hard met veel liefde en plezier. • ‘Team speler’ - je komt het meest tot je recht in een sterk team en kunt hierin goed aansturen. • ‘Sociaal’ - overal je sociale skills valt niet te twisten, jij kan goed overweg met iedereen in vrijwel elke situatie.
Wat biedt het bedrijf?
Binnen ons bedrijf is er naast de all-round kennis die je op zult doen vaak ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf zelf, na je stage. We zijn altijd blij met stagiaires die we verder kunnen opleiden in ons team voor de lange termijn. Ook staat het welzijn van onze werknemers op een hoge plek binnen onze prioriteiten lijst, daarom ondersteunen we graag in het vinden van een geschikte woonplek dichtbij onze locatie. Mocht reizen met het openbaar vervoer nodig zijn, hebben we het voordeel dat ons restaurant en hotel zich zeer dichtbij het Centraal Station bevindt.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat