Zelfstandig werkend kok

Sauna Devarana Student zelfstandig werkend kok niveau 3

Kom jij bij sauna Devarana werken? Wij gaan je meenemen in de culinaire wereld van Wellness. Saté tot aan wild gerechten. Wil je graag in een stress loze omgeving de kneepjes van het vak leren? Ben je leergierig en altijd op zoek naar verbetering? Heb je een dosis humor en positieve mindset, meld je aan! We gaan je leren: de basisvaardigheden, HACCP, snijtechnieken, leiding geven / aansturen van collega's, het samen stellen van gerechten, menu engineering en veel meer!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gedreven persoon, met passie voor het vak. Ben jij een sociaal gezelligheidsdier? Houdt je van een geintje? Maar ben je ook niet bang van hard werken? Dan mail, bel, stuur rooksignalen. Wij willen je graag leren kennen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een mooie locatie, veilige werkplek, genoeg tijd om 's avonds lekker nog tijd te hebben voor je vrienden. Regelmatig ook een weekend of weekenddag vrij. divers team, leuke collega's en goeie koffie! Thee mag ook. Je staat onder leiding van een chef en souschef met ieder zijn eigen talent. Zij begeleiden jou in onze wellness wereld. En we geven je ook nog een keer gratis toegang, om zelf te gaan genieten in het resort.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder