Hotel De Chariot C.V. Restaurant Centennial is op zoek naar een ambitieuze aankomend zelfstandig wekend kok
Wij bieden de mogelijkheid om alles te leren in onze keuken. Mice en Place volgens onze eigen receptuur. Wij maken alles vers en werken met een Mibrassa-houtskoolgril, te vergelijken met een Green-egg, wat onze specialiteit is. De werkprocessen in onze keuken wijken niet af van de taken die je zou moeten beheersen. Kan je bij ons goed uit de voeten dan kan je na een jaar zelfstandig een keuken leiden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Vaardigenheden die je nodig hebt om bij ons goed te kunnen functioneren * Structuur in aanpak * Creativiteit * Georganiseerd kunnen werken
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden doorgroeimogelijkheden in een hecht team met kans op een vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan