Zelfstandig werkend kok

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Kom jij ons keukenteam versterken? Wij zullen je alles leren!

Het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel is opzoek naar een leuke en enthousiaste kok (stagiair). Ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame stageplek? Ben je graag het aanspreekpunt voor de gasten in het hotel? Wil jij graag werken in een dynamische omgeving waar iedere dag anders is? Heb je een passie voor hospitality? En overtref je graag de verwachtingen van de gasten? Dan is deze stageplek iets voor jou. Tijdens je stage zul je werken in ons restaurant 'Signature' en in de bar 'XPLORE'. Mis je kans niet op deze onwijs leuke stage en join the Renaissance Amsterdam Schiphol Airport team. Waar wacht je nog op? Voor meer informatie verwijs ik je graag naar: www.marriott.com/amsra OF https://www.hotelprofessionals.nl/werken-bij/renaissance-amsterdam-schiphol-airport

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent nauwkeurig en een echte ‘aanpakker’ - Je denkt op een proactieve wijze mee met collega’s en gasten - Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal - Je bent representatief en van nature enthousiast - Je kunt zowel in een team als zelfstandig goed functioneren - Je laat zien dat jij je met volle overgave inzet

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een uitdagende stage omgeving waar veel ruimte is voor zelfstandigheid en initiatief. Renaissance Amsterdam Schiphol Airport heeft een unieke werkomgeving, want het hotel bevindt zich dicht bij het Amsterdamse bos en dichtbij Schiphol. Een hele dynamische omgeving dus! Bovendien hebben wij een prettig en hecht team. Het team is divers en je zal met verschillende nationaliteiten en achtergronden gaan werken. Geen dag is hetzelfde! Je bewaakt onze kwaliteit en zorgt dat onze gasten niets tekort komen. Als onderdeel van Marriott International leer je bij ons perfect Engels spreken en door ons gezellige team weet je ook precies hoe het voelt om in een dynamisch en zelfstandig team te werken. Bij ons ben je een stagiair die zich niet als stagiair voelt; wij zien je gewoon als volwaardige medewerker die alles moet leren en kunnen! Het is in ieder geval nooit saai!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder