Zelfstandig werkend kok

Hilton Amsterdam Airport Schiphol Leerling Kok niveau 2-3-4

Als leerling-kok ben je verantwoordelijk, als onderdeel van het keukenteam, voor het assisteren bij het bereiden, koken en presenteren van maaltijden om op die manier een uitstekende gastenbeleving te bieden in de diverse F&B outlets van het hotel. Tevens zul je alle overige voorkomende taken, zoals toegewezen door onze Executive Chef, uitvoeren. Concreet ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de volgende taken die op het hoogste niveau uitgevoerd moeten worden: - Helpen bij het bereiden, koken en presenteren van maaltijden volgens de hoogste standaarden - Bijdragen aan een hoog niveau van gastenbeleving in al onze outlets (Bowery restaurant, Axis Bar en banqueting) - Kennis hebben van de regelgeving met betrekking tot gezondheid en veiligheid (HACCP) - Uitvoer van alle redelijke taken die kunnen worden toegewezen door de Executive Chef of senior managers in de afdeling. - Zorgdragen voor beheer gastenrelaties indien nodig

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar jou als je onder andere de volgende eigenschappen hebt: - Positieve instelling - Goede communicatie vaardigheden in nederlands en engels - Oog voor detail - Toegewijd aan het leveren van een hoog serviceniveau waarbij de gast voorop staat - Flexibiliteit om te reageren op (onverwachte) verschillende werksituaties - Zelfstandig en in teamverband kunnen werken - Netheid op de werkplek - Bereidheid om te leren - Verschillende diensten kunnen werken, inclusief weekends, dagen, middagen en avonden (uiteraard rekeninghoudend met je schooldag)

Wat biedt het bedrijf?

Ons doel is om onze leerlingen zo veel mogelijk bij te brengen en leren tijdens het leerjaar en hen volledig op te nemen in het team. We dragen zorg voor een goede begeleiding wat ook zal bijdragen aan het succesvol afronden van je leerjaar. Tevens zijn er na de opleiding tal van mogelijkheden om bij Hilton te blijven en door te groeien, zowel nationaal als internationaal. Voor al onze team members verzorgen wij een lunch-of dinermaaltijd in ons teamrestaurant. Ook zul je uitgenodigd worden voor een Stay4U voor 2 personen zodat je ons hotel ook als gast kan beleven inclusief overnachting, diner en ontbijt. Mocht je nog meer interesse hebben om je verder in te ontwikkelen dan kun je ook gebruik maken van ons Hilton University le-learning platform waar duizenden cursussen beschikbaar zijn over tal van onderwerpen. Gedurende je leerjaar mag je ook gebruik maken van ons wereldwijde GO Hilton programma waarbij je hoge kortingen krijgt aangeboden op hotelovernachtingen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder