Zelfstandig werkend kok

Grand Café Hans Hans! Maar dan anders..

Van de student wordt verwacht samen met het team van Hans en onder begeleiding van de leermeester de functie van zelfstandigwerkend kok uit te gaan voeren. De keukentaken van mice en place, in ontvangst nemen en opruimen van de ingredienten en producten van leveranciers, bereiden van de gerechten op de kaart (koud en warm), schoonmaakwerkzaamheden en creativiteit omtrent nieuwe gerechten verzinnen/maken. De keuken is 7 dagen in de week van 11.00 uur tot 22.00 uur geopend. Stijl keuken is Nederlands Cafe Brasserie: vlees- (van de grill), vis- en vegetarische gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enige ervaring met keukenwerkzaamheden in een restaurant met 60-140 couverts

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt zeker kans op vaste aanstelling. We zijn een klein team waarbij open communicatie belangrijk is en waar je mening gehoord wordt en gewaardeerd wordt. Vergoeding voor werkschoenen, boeken en lesgeld naast een contract met een conform horeca cao salaris.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder