Zelfstandig werkend kok

Saam SAAM restaurant zoekt toptalent!

Je gaat gedurende het jaar in meerdere parties van de keuken werken. Steeds begeleid door je leermeester maak je kennis met elke afdeling. In het begin zal je leren de mise en place werkzaamheden uit te voeren om vervolgens de gerechten te gaan leren maken. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat je alle praktische kennis opdoet om succesvol te kunnen slagen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hire for attitude, train for skills! - Je bent enthousiast en leergierig. - Je hebt ervaring in de keuken in een (top)restaurant. - Je bent gastvrij en hebt oog voor detail. - Je bent stressbestendig, flexibel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken maar werkt ook goed samen in een team. - Je spreek zowel Nederlands als Engels, en/of één van de elf talen die gesproken worden in Zuid-Afrika is bonus!

Wat biedt het bedrijf?

- Leren van een ambitieus team dat aangestuurd wordt door Koen van der Plas, die eerder werkte bij Inter Scaldes*** (Kruiningen) en Kasteel Heemstede*, Margot Janse, die eerder werkte bij Le Quartier Français (Zuid-Afrika), Jasper Hermans (Aan de Poel**, Basilica*, Olivo*) en Thomas Kooijman (Bar Alt, Mos*, Aan de Poel**).. - Een fulltime of parttime-overeenkomst. - Een 4-daagse werkweek. - Persoonlijk trainings- en ontwikkelingsprogramma. - Reiskostenvergoeding volgens de wettelijke regeling - Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering - 6 Weken aan vakantiedagen. - Bedrijfskleding. - Een veilige, plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder