Hotel De Chariot C.V. Restaurant Centennial is op zoek naar stagaires met een passie voor koken en eten
• Plant zijn werkzaamheden • Maakt mise en place • Past recepten aan • Bereidt gerechten en componenten • Werkt gerechten voor de uitgifte af • Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon • Verricht onderhoud aan keukeninventaris • Bestelt benodigde producten • Ontvangt en controleert geleverde producten • Slaat geleverde producten op • Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Naar wie zijn wij op zoek?
• Snijtechnieken • Kooktechnieken zoals sauteren, grillen, braden, koken, stomen, pocheren, glaceren en stoven, smoren, gratineren, roerbakken, frituren, etcetera • Bereiden van koude sauzen en dressings • Bereiden van soepen, warme sauzen en marinades • Desserts, nagerechten en zoete sauzen • Patisserie (deeg- en beslagsoorten) • Vlees-, gevogelte-, vis- eier-, rijst-, pasta- en groentebereidingen • Vegetarische gerechten • Bereiden van enkelvoudige en gemengde voor-, hoofd- en nagerechten • Menukennis en voedingsleer • Hygiëne volgens HACCP-normen
Wat biedt het bedrijf?
Doorgroeimogelijkheden binnen de keukenploeg Uitzicht op een vaste aanstelling Je komt te werken in een hecht en ervaren team Bovengemiddelde vergoeding
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring