Kok

Hotel De Chariot C.V. Restaurant Centennial is op zoek naar stagaires met een passie voor koken en eten

• Plant zijn werkzaamheden • Maakt mise en place • Past recepten aan • Bereidt gerechten en componenten • Werkt gerechten voor de uitgifte af • Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon • Verricht onderhoud aan keukeninventaris • Bestelt benodigde producten • Ontvangt en controleert geleverde producten • Slaat geleverde producten op • Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

• Snijtechnieken • Kooktechnieken zoals sauteren, grillen, braden, koken, stomen, pocheren, glaceren en stoven, smoren, gratineren, roerbakken, frituren, etcetera • Bereiden van koude sauzen en dressings • Bereiden van soepen, warme sauzen en marinades • Desserts, nagerechten en zoete sauzen • Patisserie (deeg- en beslagsoorten) • Vlees-, gevogelte-, vis- eier-, rijst-, pasta- en groentebereidingen • Vegetarische gerechten • Bereiden van enkelvoudige en gemengde voor-, hoofd- en nagerechten • Menukennis en voedingsleer • Hygiëne volgens HACCP-normen

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeimogelijkheden binnen de keukenploeg Uitzicht op een vaste aanstelling Je komt te werken in een hecht en ervaren team Bovengemiddelde vergoeding

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder