Kok

Hotel Sheraton Amsterdam Airport Leerling Kok

Als Leerling Kok ondersteun je de zelfstandig werkend kok en chef de partie bij alle voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden met betrekking tot alle keukenactiviteiten. Je helpt bij de voorbereidende werkzaamheden volgens recept en planning. Verder help je mee met het verwerken van de aanvoer van de dag voorraad en deze op peil te houden. Je bent medeverantwoordelijk voor de controle en het opslaan van een breed assortiment hoogwaardige goederen en het dagelijks doorgeven van bestellingen voor benodigde grondstoffen. Ervoor zorgen dat het ontbijtbuffet er strak uit ziet en de roomservice voldoende voorraad heeft is ook een ondersteunende verantwoordelijkheid van onze zelfstandig werkend kok. - Het (voor-)bereiden van culinair hoogwaardige gerechten uit voornamelijk verse ingrediënten - Het op peil houden van de mise en place tijdens gebruikstijden, door het verrichten van aanvoer- en bewerkingstaken

Naar wie zijn wij op zoek?

- Flexibel - Initiatief - Creatief - Originaliteit - Innovatief - Stressbestendig - Assertief - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Oog voor detail

Wat biedt het bedrijf?

Als medewerker van Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center ontvang je een marktconforme vergoeding. Hiernaast staat in ons hotel je persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden qua trainingen zodat jij je potentieel kunt bereiken. Het Sheraton maakt deel uit van Marriott International met meer dan 8500 hotels wereldwijd. Zowel nationaal als internationaal zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Tevens kan je gebruik maken van de zogeheten 'Explore' rate waarbij je tegen een discounted rate kunt verblijven in een van onze 8500+ hotels wereldwijd! Daarbij krijg je korting op alle F&B binnen deze hotels. Alle medewerkers van het Sheraton ontvangen een tegemoetkoming in hun reiskosten, kunnen voor een klein bedrag gebruik maken van de personeelskantine en worden regelmatig getrakteerd op een feestje of borrel.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder