Manager / ondernemer horeca

Restaurant Heinde Almelo

Bij Heinde kunnen onze gasten de hele avond genieten van gerechtjes en drankjes, zonder op de tijd te hoeven letten. De prijs staat vast en de tafel is alleen voor jouw gezelschap gereserveerd, dus je kunt eindeloos blijven bestellen. Echt grenzeloos genieten! Op onze menukaart staan kleine gerechtjes van heinde en ver, van Oosters tot oer-Hollands, en alles voor een vaste prijs. Ook drankjes, zoals fris, bier, wijn, koffie en thee zijn inbegrepen. Speciale dranken zijn beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Bij Heinde Almelo werken wij met een uitgebreid team die elke dag klaarstaan voor onze gasten. Naast hard en zorgvuldig werken vinden wij het belangrijk dat er een prettige en gezellige werksfeer is op de werkvloer. Wij zijn zeven dagen per week open vanaf 17.00 uur. Wil je werken of stage lopen bij Heinde Almelo? Stuur dan een mail met je gegevens, c.v. en stageperiode en wij nemen contact met je op!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder