Lunchroom Zoals van Ouds Ben jij een horecatijger, die ook van zijn privéleven houdt?...
Buiten dat wij, Merijn Reijnders (Chef-kok) en ik Harald Brouwer (Gastheer) allebei op sterrenniveau ervaring hebben opgedaan en je dus zo ongeveer alles kunnen leren, hebben wij niet alleen een leuk team, maar hou je er bij ons ook nog een privéleven op na. Dus afhankelijk van je opleiding krijg je gedegen kennis en alle werkzaamheden die je je kan wensen te doen! En waarom? Nou we zijn van 09.30-18.00u open, ben je (bijna) het hele jaar op zondag en maandag vrij en... zijn we 2 weken in de zomer en rondom kerst en oud/nieuw 3 weken gesloten vanwege vakantie! Wat wil je nog meer!.... Kortom, superleuke werkplek, leuke collega's en mooie werktijden. Zie ook www.zoalsvanouds.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Mijn naam is Harald Brouwer en ik ben 59 jaar jong. Ik draag graag mijn kennis over aan jonge mensen die "hart" voor dit vak hebben. Ben jij zo'n horecadier die het heerlijk vindt om gasten het naar het zin te maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kennis is overdraagbaar, de wil tot werken niet, dus dat laatste moet je hebben! ;) Voor de rest, wij leren je alle fijne kneepjes van het vak! Mail je CV naar zvo.horeca@gmail.com of kijk op www.zoalsvanouds.nl Wij hebben nog plaatsen beschikbaar voor BOL-studenten en voor laatste jaars BBL-studenten.
Wat biedt het bedrijf?
Fijne collega's en werkomgeving. Goede mogelijkheden om door te groeien. Goede "Tip" iedere maand. En je kunt hier zoveel als je wilt leren, want wij hebben "sterniveau" achtergrond.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit