Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Proto

Proto is een fine dining restaurant waar je kan lunchen, borrelen en dineren. Je vindt ons in het centrum van Alphen aan den Rijn, met een groot terras aan de Oude Rijn. Bij ons ga je het team in de keuken ondersteunen. In ons moderne mediterrane restaurant leggen wij onze gasten in de watten en serveren wij de mooiste gerechten. Onze leermeesters leren jou graag de kneepjes van het vak. - Wil jij van je passie je werk maken? - Heb jij geen 9-5 werkmentaliteit? - Wil jij alles leren over het runnen van een restaurant? Bij Proto hebben wij jarenlange ervaring met het opleidingen van jonge ondernemers. Onze leermeesters staan te popelen om jou alles te leren wat er te leren valt, zodat jij je als een vis in het water voelt in de horeca en gasten een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je hebt passie voor goed eten - Je bent enthousiast en leergierig - Je werkt graag in een team - Je hebt oog voor detail - Je bent flexibel inzetbaar

Wat biedt het bedrijf?

Bij Proto bieden we je doorgroeimogelijkheden. Heb je het naar je zin? Dan is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Je komt in een gezellig en hecht team terecht. Onze collega's hebben jarenlange ervaring in de horeca.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder