Restaurant Het Bergpaviljoen, de Proeftuin van Amersfoort Leerling Kok Specialisatie gezocht voor bedrijf met ambitie!
De student gaat werken met verse echte producten, hele vissen, mooie stukken vlees en veel groenten. Het keukenteam bestaat uit een rotisseur, entremetier, garde en patissier en jij gaat daar onderdeel van uitmaken en verschillende afdelingen doorlopen. Wij koken zelf onze soepen en sauzen, snijden zelf de groentes en portioneren zelf de vis en het vlees. Onze bistronomique keuken legt de nadruk op vis - en vegetarische gerechten maar natuurlijk ontbreekt een eerlijk stuk vlees niet op onze menukaart. naast het restaurant ligt de moestuin en de kruidentuin waar iedere dag "geshopt" kan worden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Interesse in het vak koken, menuleer en kooktechnieken. Moet kunnen samenwerken in teamverband en stressbestendigheid is een pre. Naast een gezonde dosis werklust ook een privéleven.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan