Gastronoom / sommelier

A'DAM Toren Zoek jij een dynamische werkomgeving op grote hoogte in de A'DAM Toren? Wij zoeken jou!

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf. Je werkt in een enthousiast en gedreven team met als gezamenlijk doel onze gasten een culinaire ervaring te bieden met gastvriendelijke en uitstekende service. Bij jou staat de gast altijd centraal. Je krijgt bij ons de kans alle aspecten van het hospitality vak te ervaren en je in te ontwikkelen. Omdat we meerdere concepten (outlets) hebben gaan we graag met je in gesprek waar je zou willen starten. Je zal in eerste instantie altijd binnen alle outlets werkzaam zijn om zo te ervaren waar je de meeste affiniteit mee hebt en uiteraard je op meerdere vlakken te kunnen ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het belangrijk dat jouw persoonlijkheid bij ons past. De volgende kenmerken zijn voor ons van belang: Je bent klantgericht en streeft er naar je gasten adequaat en optimaal te helpen. Je hebt een open houding en staat voor wat je zegt. Je houdt van aan- en doorpakken en bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie. Je bent flexibel en bent een teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Zoek jij een dynamische werkomgeving, waar veel ruimte is voor het tonen van initiatieven en persoonlijke ontwikkeling? Zie jij jezelf op grote hoogte werken in een van onze moderne, stijlvolle restaurants? In jouw rol krijg je de kans om in alle outlets ervaring op te doen. Van een rondje Amsterdam in Restaurant Moon, Livestreams in onze Loft bij A'DAM Events tot bartender in Restaurant Madam, hier krijg je de kans om te ontdekken waar je passie ligt! Spreekt dit je aan? Neem dan nu contact met ons op en laat weten waarom jij die vrolijke gastvrije aanwinst bent voor onze A'DAM Toren!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

lees verder