Zelfstandig werkend kok

Amstel Boathouse Leerling zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok werk je nauw samen met de chefs van onze a la carte en banqueting. Bij Amstel Boathouse is het de uitdaging om alle onderdelen van het bedrijf draaiende te houden. Geen dag is hetzelfde bij Amstel Boathouse, van vele vergaderingen, bruiloften, feesten etc. in ons event center tot een vol terras in het restaurant. Je leert al snel waar je op moet letten en hoe je het team het meest efficiƫnt in kan zetten. Jouw taken hierin zijn: - Volledig zelfstandig meewerken in de keuken - Bijdragen aan het optimaliseren van de service - Kritisch kijken naar de huidige manier van werken, verbeteringen aandragen en eventueel invoeren - Jezelf in korte tijd onmisbaar maken voor de organisatie

Naar wie zijn wij op zoek?

Buiten jouw passie voor koken ben je ook vaardig in de volgende dingen, - je bent stress bestendig - Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands of Engels - Je bent enthousiast, gedreven en initiatiefrijk - Je bent gast- en servicegericht - Je hebt een flexibele instelling

Wat biedt het bedrijf?

Omdat je aan het eind van je stage echt onmisbaar bent zul je, na een welverdiende vakantie, de mogelijkheid krijgen je onmisbaarheid verder uit te breiden. Maar tijdens je stage bieden we je dit: - Een meewerkstage (tijdsduur in overleg) - Professionele begeleiding bij je stageverslag en de operationele vaardigheden - Jouw eigen verantwoordelijkheden en veel zelfstandigheid - Werken in een dynamische en groene omgeving - Werken in een divers en enthousiast team - De mogelijkheid om af te studeren - Mee delen in de fooi en een stagevergoeding in overleg - Gratis suppen bij alle locaties van SUPSUP CLUB

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder