Manager / ondernemer horeca

Amsterdam Marriott Hotel Front Office Stage

In deze stage op onze front office afdeling leer je onze gasten in- en uit te checken via de standaard van Marriott International. Ook leer je verzoeken van gasten te beantwoorden en op te volgen. Marriott International heeft een loyaliteitsprogramma voor de gasten, dit leer je kennen om een persoonlijke band met onze gasten te creeeren. Je leert werken met de reserveringssystemen Opera en MARSHA. Daarnaast doe je mee met het upsell programma van onze front office afdeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze functie is het belangrijk dat je gastvrij bent en graag een extra stap doet voor onze gasten. Jij bent een van de eerste contactpersonen van onze gasten bij binnenkomst. Het is belangrijk dat je nauwkeurig kan werken en betrokken bent bij onze gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - Een professionele werkomgeving - Persoonlijke coaching & training om je te ondersteunen in de dagelijkse bezigheden - Carrieremogelijkheden binnen Marriott International - Kortingen bij de 7000+ Marriott hotels werelwijd voor jou, je familie en je vrienden - Marriott’s TakeCare programma, waarbij we focussen op je welzijn door het bieden van veel verschillende healthy en leuke activiteiten - Vele sociale activiteiten, zoals onze Associate Appreciation Week, een jaarlijkse Staff Party en uitjes met het hele team

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder