Apollo Hotel Amsterdam / EHM Hotel Amsterdam Apollo B.V. F&B Stagiair(e) bij The Harbour Club in Apollo Hotel Amsterdam
THE HARBOUR CLUB AMSTERDAM ZUID The Harbour Club staat voor ultiem en puur genieten. Een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Daar zijn we trots op! Bij The Harbour Club ben je aan het juiste adres als je houdt van hoogstaande kookkunsten met oog voor detail, maar wél origineel en een tikkeltje eigenwijs. Op het menu vind je het beste vlees van de Josper grill, vis & seafood, krakend verse oesters en verrukkelijke sushi en sashimi. Elke gast verdient een bijzondere ervaring en daar streven wij dagelijks naar. Dat doen we met de beste gerechten en overheerlijke drankjes, maar zeker ook een stukje entertainment. Voor minder dan een uitstekende service doen wij het niet!
Naar wie zijn wij op zoek?
Elke gast verdient een bijzondere ervaring en jij begrijpt dat! Voor minder dan een uitstekende service doe jij het niet. Tijdens jouw stage leer jij over de verschillende facetten binnen de Food & Beverage afdeling; een heerlijk rustig ontbijt, een gezellige lunch, een chique diner of een groot evenement, jij bent van alle markten thuis en zorgt ervoor dat de gast niets tekort komt. Door de dynamische werkomgeving is elke dag anders, en dat is nou nét wat deze stage zo leuk maakt. Hoe verschillend je dagen ook zijn, één ding blijft altijd hetzelfde; jij zorgt dat elke gast met een tevreden gevoel naar huis gaat. En jij zelf natuurlijk ook! Kan jij onze gasten een onvergetelijk verblijf geven? WIE BEN JIJ? - Jij bent op zoek naar een stage die aansluit bij jouw (hotel)opleiding. - Hospitality zit in jouw bloed en je hebt een passie voor het vak. - Je bent een echte team-player. - Jij bent flexibel beschikbaar en onregelmatig werken vind jij geen probleem.
Wat biedt het bedrijf?
WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)? - Als MBO student ontvang jij een stagevergoeding gebaseerd op €750,- bruto per maand fulltime, die bestaat uit €670,- stagevergoeding en €80,- onkostenvergoeding. Wij hanteren variabele betalingsperiodes van 4 of 5 weken per keer, volgens het aantal gewerkte dagen en gewerkte uren. - Dus de ene maand krijg je wat minder en de andere maand wat meer. - Ben jij opzoek naar een (bij)baan voor tijdens of na jouw studie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden. - Gek op korting? “See the world” met onze wereldwijde kortingsregeling! - Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw Weet Waar je Werkt experience! Flexibele startdatum!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken