THIS ho(s)tel THIS HO(S)TEL / Restaurant FIONA
Bij THIS HO(S)TEL leer je hoe het werk in de hotellerie eraan toe gaat. Wij zijn een jong en dynamisch hostel, one of a kind! Je komt te werken bij ons front office team, waar je dient als het visitekaartje van THIS HO(S)TEL en meer. Hierdoor heb je een super belangrijke rol. Wat zijn je taken? - Gasten in- en uitchecken - Gasten begeleiden bij de self check-in - Koffie maken voor de gasten - Gastcontact onderhouden - Reserveringen aannemen en verwerken - E-mails beantwoorden - Telefoon opnemen - Informatie verstrekken over het hostel en de omgeving - Bijdragen aan een positieve gastenervaring Wat ga je leren? - Hoe je een reservering maakt en verwerkt - Hoe je een goede guest experience aanbiedt - Werken met het Mews (PSM) systeem - Hoe je gasten in- en uitcheckt - E-mailcontact met de gasten en OTA's (online travel agencies) - Hoe onze app werkt - Hoe de self check-in werkt - Het afhandelen van vragen en klachten van gasten
Naar wie zijn wij op zoek?
Het is fijn als de student beschikt over de volgende vaardigheden: - Sociaal - Flexibel - Teamplayer - Multi tasker
Wat biedt het bedrijf?
THIS HO(S)TEL biedt je een dynamische werkplek met een internationaal team en gasten. Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden en werk je in een hecht team.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken