Bakkers Brigade Amsterdam Patissier bij Bakkers Brigade
Wie zijn wij? Bakkers Brigade is een ambitieuze organisatie met productielocaties in Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam. Bakkers Brigade is actief in de foodservicemarkt en levert brood en banket aan de horeca, catering, zorg en retail. Wat gaan je doen als Patissier? Het produceren van de mooiste en lekkerste taarten en gebakjes volgens recepturen; samen met jouw collega’s zorg je voor een goed verloop van de dagelijkse productie; je bewaakt de kwaliteit van de producten; overige voorkomende werkzaamheden zoals schoonmaakwerkzaamheden (in verband met allergie en kwaliteit).
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? Je volgt een (banket)bakkersopleiding en wilt graag leren; je hebt passie voor het vak en het maken van mooie, verse producten; je hebt ervaring met het maken van chocolade of wilt dit graag leren; je werk nauwkeurig en vindt naleving van hygiëne en voedselveiligheid belangrijk; je hebt basiskennis van de Nederlandse en/ of Engelse taal.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij? Een leuke functie in een organisatie die volop in beweging is en waar jij het verschil kunt maken; een gezellige, informele en prettige werksfeer met korte lijnen; salaris conform CAO Bakkersbedrijf op basis van opleiding en werkervaring; 34% toeslag in de avonduren na 18.00 en op zaterdag; 100% toeslag op zondag en feestdagen; iedere dag een lunch met overheerlijk vers brood; twee tot drie keer per jaar de leukste personeelsuitjes; 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband; deelname aan het bedrijfspensioenfonds voor het bakkersbedrijf; personeelskorting op brood- en banketproducten.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring