Fletcher Hotel Amsterdam Kom koken bij de grootste hotelketen van Nederland. Fletcher Hotels
Functie Je gaat aan de slag met de bereiding van de gerechten volgens recept en zorgt ervoor dat deze op een nette manier gepresenteerd worden. Je zorgt voor de juiste mise en place. Je controleert de kwaliteit van producten op houdbaarheid en versheid. Je zorgt voor een schone en frisse keuken en weet de richtlijnen van HACCP toe te passen. Je bent onderdeel van een team prestatie. Je denkt mee in de ontwikkeling van menukaarten. Doe mee aan landelijke kookwedstrijden en wie weet komt jouw gerecht op de menukaart.
Naar wie zijn wij op zoek?
Functie eisen Je hebt al ervaring met het bereiden van gerechten. Je bent leergierig en wil graag de Fletcher manier van werken leren. Je gaat altijd voor het beste resultaat. Kwaliteit is belangrijk in jouw werk. Veranderende situaties of presteren onder druk zijn geen probleem voor jou. Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie tijdens jouw werk.
Wat biedt het bedrijf?
Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer vanaf 10 kilometer van jouw woonadres. Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een gratis overnachting in één van de ruim 115 Fletcher hotels na het succesvol doorlopen van jouw proeftijd. Een unieke Fletcher Voordeelpas: wat dacht je van hoge kortingen op hotelovernachtingen, een dagje wellness met korting, korting op Fletcher Events en meer. Deze voordelen kun je ook delen met je familie en vrienden. Een goede werksfeer, met leuke collega's. Verschillende mogelijkheden om door te groeien.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan