Zelfstandig werkend kok

Hotel BOAT&CO Kom jij het keuken team ondersteunen van restaurant VESSEL?!

Sta jij te popelen om van een goede chef te kneepjes van het vak te leren?! Dan bekijk je nu de juiste stage! Voor ons restaurant Vessel, onderdeel van Hotel BOAT&CO, zijn wij op zoek naar een stagiair om ons keukenteam te ondersteunen. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch, diner en events waardoor jij alle facetten van de keuken mee krijgt. In ons restaurant staan eerlijke producten en hoge kwaliteit gerechten hoog in het vaandel. Zo werken we met locale leveranciers en proberen we zo min mogelijk afval te produceren. Ons internationale team zal jou begeleiden in de keuken en je snijtechnieken aanleren. Daarnaast help jij met de Mise en Place van de gerechten. Ga jij de uitdaging aan?

Naar wie zijn wij op zoek?

Is dit jouw ID? • Een sprekende persoonlijkheid die nu al staat te springen om te beginnen; • Je werkt secuur en ziet zelf waar je kan ondersteunen. Iets vragen is niet nodig, je hebt het al gedaan. • Je hebt goede communicatie vaardigheden. In English as well. • Een flexibele houding en collegiale inzet want de business gaat 24/7 door.

Wat biedt het bedrijf?

7 redenen om stagiair(e) kok bij hotel BOAT & CO te worden: - Naast het feit dat je veel gaat leren maak je ook een restaurantopening van dichtbij mee. - Een lekkere stagevergoeding - City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world, misschien kun je dus na je stage bij ons blijven werken.. - We houden van flexibiliteit: zowel in het rooster als de bootcamp en yogalessen die we bieden. - We bieden volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen. - Een in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels. - Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder