Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Mercier Stagiair Restaurant Medewerker Vegan Restaurant Bonboon

Ben jij gepassioneerd door de horeca en wil je ervaring opdoen in een innovatieve omgeving? Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt bijdragen aan het creëren van een unieke gastervaring? Dan is de stage van Restaurant Medewerker bij veganistisch restaurant Bonboon, gelegen in het bruisende hart van de Amsterdamse Jordaan, perfect voor jou! Als stagiair Restaurant Medewerker bij Vegan Restaurant Bonboon krijg je de kans om bij te dragen aan het leveren van uitstekende service aan onze gasten. Je leert hoe je met een glimlach gerechten serveert en gasten informeert over onze veganistische menuopties en bijpassende dranken. Bovendien krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen achter de bar, waar je gasten verwelkomt en heerlijke cocktails en drankjes bereidt.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije stagiair die ervoor zorgt dat de gasten van Bonboon een onvergetelijke plantaardige diner ervaring beleven. Je hebt een natuurlijk talent om met verschillende soorten gasten om te gaan en bent bereid meer te leren over de veganistische keuken, zodat je deze kennis met enthousiasme kunt delen met onze gasten. Als stagiair Bediening bij restaurant Bonboon maak je deel uit van een energiek team waar je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een groenere wereld zonder dierenleed. Hoewel het een voordeel is als je zelf veganistisch bent, is dit geen vereiste. Wat we wel belangrijk vinden, is een proactieve en positieve instelling. Heb jij interesse? Solliciteer dan meteen! Vermeld bij je sollicitatie dat jij op de vacature van Restaurant medewerker bij Bonboon solliciteert en stuur een CV mee. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet te bellen met Milan op 06 46 06 63 01.

Wat biedt het bedrijf?

WIJ BIEDEN JOU: - Maandelijks €500,- stagevergoeding op basis van een fulltime dienstverband - 40% korting bij een verblijf in een van onze hotels op basis van beschikbaarheid, hallo weekendje Maastricht; - 20% korting in onze restaurants; - Kennismaking met de hotels met gratis drankjes; - Reiskostenvergoeding, indien je studenten-OV niet werkt; - Wij vieren jouw verjaardag, ieder jaar weer ;) - Interne doorgroeimogelijkheden: wie weet blijf jij na je stage wel bij ons werken; - Mogelijkheden om jezelf continue te blijven ontwikkelen door interne en externe trainingsmogelijkheden; - Een werkplek omgeven door kunst, geschiedenis en reizigers ;)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder