Zelfstandig werkend kok

Hotel V Fizeaustraat Kom jij stage lopen bij hotel v?

In ons restaurant ga je als leerling 32 uur per week werken . Normaal gesproken werk je 4 dagen van 8 uur maar bij ons werk je, als je dat wil 3 lange dagen (11.00-22.00) wat inhoud dat je als leerling 3 dagen werkt en 4 dagen vrij hebt, wel zo fijn! Je krijgt als leerling ook, als je wil, weekenddagen vrij. Je kan, mits alles goed gaat, na vrij korte tijd al zelfstandig je eigen partie draaien, zowel op de garde als in de patisserie of aan de pas om gerechten mee te geven.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Gemotiveerd; • Op mooi niveau willen werken; • Leergierig; • Houd van gezellige werksfeer; • Plezier is het belangrijkste;

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons kan je heel veel leren. Andere leerlingen zijn vaak doorgegroeid naar chef de partie en dat al na twee a drie jaar. The Lobby staat voor food / drinks / gezelligheid. Dat laatste is heel belangrijk voor ons, zeker om voor langere tijd met veel plezier naar je werk te kunnen gaan. • Een hecht team. Onze V-crew is een jong en ambitieus. Maak samen met ons van je passie je werk. • Stage en reiskosten vergoeding; • Tijdens je shift een verse lunch of avondmaaltijd uit de keuken van The Lobby; • Twee sluitdrankjes na werk met collega's (of alleen als je even een momentje voor jezelf nodig hebt); • 25% korting op eten en drinken in alle The Lobby’s; • 50% V korting voor jou én 25% discount voor jouw friends & family op een overnachting in een van onze hotels; • 35% korting bij geselecteerde massagesalons in Amsterdam; • Heb je al van onze magnifieke V-Crew party gehoord inclusief kater die je nooit meer vergeet? ;)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder