Ode aan de Amstel Een leerplek waarbij je jezelf kan en mag ontwikkelen als horeca professional.
Wil jij alles leren over de gastvrijheidsindustrie en dat op het mooiste terras van Amsterdam, dan is dit jouw leerplek! Ontwikkel jezelf als horeca professional! Wij nemen je mee in de dagelijkse operatie van ons restaurant, wij draaien lunch, diner en daarnaast organiseren wij ook vergaderingen op deze inspirerende locaties. Dagelijks wisselende menu's waardoor jouw kennis van eten & drinken enorm zal groeien. Leuke lokale producten en bijpassende dranken, ook op de trend van alcoholvrij bijvoorbeeld zullen wij je meenemen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Zelfstandig en proactief, dit zijn voor ons belangrijke kenmerken. Open en sociale instelling, die het leuk vind om samen met de collega's en gasten elke dag weer tot een feestje te maken.
Wat biedt het bedrijf?
Werken op het mooiste terras van Amsterdam. Een stageplek waar je een op een samen werkt met de leermeester(s) en dus al snel je eigen wijk en verantwoordelijkheden krijgt. Een leuke mix van vaste (zakelijke & leisure) gasten, geen dag is hetzelfde.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan