Manager / ondernemer horeca

Parker's / Rosarium Manager/ondernemer horeca

Tijdens je leerperiode maak je veel verschillende situaties mee en leer je iedere dag weer iets nieuws. Je zal hier en daar zelfstandig beslissingen mogen maken en natuurlijk goed worden meegenomen door je leermeester bij de werkzaamheden zoals: het begeleiden van grote groepen in het onze zalen met bijvoorbeeld F&B maak ook logistiek en wellicht AV { beamer, microfoons, geluidinstallaties etc }. Kortom: Houd je van afwisselend werk voor zowel grote als kleine gezelschappen en wil je werken in een jong en dynamisch professional Team? Dan ben je meer dan Welkom!

Naar wie zijn wij op zoek?

Waar wij als team Rosarium vooral naar kijken zijn leergierigheid, gastvrije instelling, representatief, en creatief zijn in het oplossen van knelpunten. We zullen natuurlijk een goede basiskennis verwachten wat betreft etiquette, gastencontact, wijn/food kennis, maar je persoonlijkheid staat voorop!

Wat biedt het bedrijf?

Wij als Rosarium team bieden de student ten alle tijden een fijne, leerzame, goede maar ook zeer veilige werkomgeving waar de student de volledige ruimte krijgt om zich/haarzelf te zijn. Het is een locatie die gelegen is aan de voet de Zuidas in het mooie groene Amstelpark met rondom het pand zeer veel daglicht door grote ramen. Ook vanaf het RAI-station zijn wij om nog geen 5 min. afstand. Mocht je zelfs met de auto willen komen zijn er meer dan 500 parkeerplaatsen voor de deur. Dit zijn natuurlijk leuke feiten maar waar het om draait is dat je als student { met een zeer grote en diverse vakkennis binnen het Rosarium team } aan niets zal ontbreken om de leerperiode zo geslaagd mogelijk te kunnen afsluiten. En wanneer de wens is om zelfs na deze periode te blijven als vast lid van het Team is daar altijd ruimte voor!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder