Manager / ondernemer horeca

Room Mate Aitana

In de stage 'Manager / ondernemer horeca' zul je in korte tijd veel kennis en ervaring opdoen in de diverse operationele afdelingen van ons hotel. Je zult het management ondersteunen in al haar dagelijkse werkzaamheden (Front office, F&B, Reserveringen, Guest Relations, Housekeeping) en in al haar management werkzaamheden. Je bent hierbij hands on en operationeel inzetbaar, maar zult ook tijd en ruimte hebben om je management en leidinggevende vaardigheden te leren of verder uit te diepen. Je bent zeer zichtbaar voor onze gasten en bent op die manier dan ook dagelijks bezig om hen de best mogelijke ervaring te geven, zodat zij een onvergetelijke tijd in Amsterdam hebben.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, gemotiveerd, leergierig, charmant en je hebt lef. Je maakt makkelijk contact met mensen (gasten en collega's) en hebt een energieke uitstraling. Je spreekt goed Nederlands en Engels, en het liefst nog een 3e taal. Je werkt netjes en acuuraat, en wordt enthousiast van het geven van excellente service, waarbij je alle details meeneemt! Als management student ben je daarnaast in staat om zelfstandig en zelfsturend te werken, sta je open voor feedback, en durf je jezelf ook op de voorgrond te plaatsen om zo je eerste stappen als leidinggevende te zetten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke en leerzame stageplek, in een jong, hecht, dynamisch en internationaal team, binnen een bijzonder design hotel. Als stagiare zul je als volwaardig medewerker worden beschouwd, en je zult dan ook zeer veel leren in korte tijd. Omdat ons bedrijf hard groeit zijn er veel carrieremogelijkheden zowel nationaal als internationaal. Naast de stagevergoeding van € 600 per maand bieden wij gratis toegang tot onze gym, een 'guest experience' voor jou en een vriend(in) als je hier begint, en personeelskorting in onze hotels. Maar het belangrijkste is dat je een onvergetelijke werk en levenservaring zult opbouwen waar je later nog veel aan zult hebben.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder