Patissier

Patisserie Linnick Kom jij ons jonge team versterken bij een van de beste leerbedrijven van Nederland. Dan is Patisserie Linnick op zoek naar jou.

Wij zijn op zoek naar een leerling die in onze nieuwe productielocatie in Almere komt te werken in Almere. Hier worden de macarons, interieurs voor taarten en gebak en deegwerk gemaakt. In de toekomst zal hier nog veel meer geproduceerd worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een leerling, een echte aanpakker voor onze nieuwe productielocatie Almere. Je bent in staat zelfstandig te werken, maar zeker ook goed in teamverband. Je bent tevens flexibel, stressbestendig, collegiaal, goedlachs en je kan tegen een stootje. Ook tijdens de feestdagen ben je extra inzetbaar vanwege de drukke dagen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong en moderne Patisserie in Amsterdam-Zuid met een nieuwe productielocatie in Almere. Alles wordt met passie bereid, waarbij er met de beste grondstoffen wordt gewerkt. De creaties zijn een ware smaaksensatie en zijn bovenal een lust voor het oog. Vind je het leuk om de mooiste patisserie van begin tot eind te (leren) maken, dan zijn wij op zoek naar jou. Je komt te werken in een gezellig en hecht team met een betrokken werkomgeving van van mensen en leerlingen. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en kans op vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder