Manager / ondernemer horeca

Pestana Amsterdam Riverside Kom jij ons team versterken als aankomend professional in een internationale omgeving?

Wij hebben diverse stage plaatsen beschikbaar voor enthousiaste stagiaires die in een internationale omgeving willen werken aan hun toekomst. Stages kunnen zijn in de volgende vakgebieden: - Front Office / Receptie - Guest Relations - Restaurant - Bediening - Keuken - Assistent F&B Manager neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar wie zijn wij op zoek?

De studenten moeten beschikken over een gastgerichte instelling waarin de gast centraal staat. We hebben tot doel elke gast tevreden en blij naar huis te laten gaan. Daarnaast is een leergierige instelling belangrijk en is een goed niveau engels een must aangezien de student in een internationale omgeving komt te werken met veel internationale gasten en collega's

Wat biedt het bedrijf?

Naast een vakgerichte opleiding bieden wij diverse trainingen aan die jou en je collegas helpen om nog gastgerichter te gaan werken. Uiteraard zijn er ook diverse andere trainingsmogelijkheden zoals het halen van sociale hygiene, BHV, leermeester, etc. Alles in overleg natuurlijk. Na het dienstverband als stagiaire/leerling bieden wij bij goed functioneren de mogelijkheid om bij ons in dienst te komen. Hierbij hebben wij diverse (internationale) doorgroeimogelijkheden en trainingskansen voor korte en lange periodes in Zuid Europa, Afrika, Amerika en Zuid Amerika.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder