Manager / ondernemer horeca

Restaurant Cafe de Veranda Zin in de leukste horeca-stage van Amsterdam! Solliciteer als gastheer/gastvrouw bij de Veranda!

De student zal 4 dagen per week ingeroosterd worden via het rooster. Dit zullen dagdiensten en avonddiensten zijn. De student zal de eerste weken wegwijs worden gemaakt in de Veranda. Daarbij zal de student meerdere functies uitgelegd krijgen en uitvoeren zoals het ontvangst van de gasten, barwerkzaamheden, food lopen en drank lopen. Ook zal de student wegwijs worden gemaakt met het zetten van vergaderzalen. De laatste stap van de student is de functie 'verkoper/wijkloper'. Hier zal een speciale training voor komen.

Naar wie zijn wij op zoek?

gemotiveerd enthousiast het de gasten naar de zin willen maken open houding gezellig flexibel

Wat biedt het bedrijf?

De Veranda is een super leuk leerbedrijf waar afwisselend werk jou tot een allround vakpersoon maakt! Je kunt hier bijna alle facetten van de horeca leren en uitvoeren. Wij zijn verkozen tot het beste terras van Nederland in 2022! Onze gestroomlijnde werkwijze was een van de bemerkingen van de hoofdjury. We zijn een gemotiveerd en hecht team variƫrend in leeftijd tussen 16 en 60 en zijn heel enthousiast om jou op te leiden! De Veranda is 7 dagen per week van 09.00 uur tot 00.00 uur geopend. De Veranda bestaat uit een bruisende brasserie met prachtige terras aan het water. Verder hebben we diverse mooie zalen voor feesten, partijen en vergaderingen. Een vaste aanstelling na de stage hoort zeker tot de mogelijkheden. Hier zijn diverse oud leerlingen in voorgegaan.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder