Zelfstandig werkend kok

Restaurant Kapitein Zeppos wie wil er in het oude Centrum van Amsterdam werken in een fantastisch team met een geweldige sfeer

wij laten de leerling in alle geledingen van de keuken meedraaien afhankelijk van zijn/haar ambitie wij zijn al een leerbedrijf sinds 1988 en afgestuurde leerlingen zijn op hele mooie posities in keukens terechtgekomen diverse leerlingen zijn chef-kok geworden in restaurants

Naar wie zijn wij op zoek?

ambitieus, leergierig, leerlingen met eigen ontwikkelde ideeen krijgen de ruimte bij ons

Wat biedt het bedrijf?

wij bieden een goede werksfeer, maximum aantal uren: 8 inclusief personeelseten (half uur) mogelijkheden tot groei binnen het studiejaar en eventueel een jaarcontract na het afstuderen

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder