Medewerker evenementenorganisatie

Voertaal studio

Belevingen die je bijblijven. Voertaal richt zich op het ontwikkelen van verrassende en unieke culinaire ervaringen. Verwonderen door eten. Met een focus op verse smaken, levendige kleuren en met groenten in de hoofdrol, ontwerpen we visueel en gastronomisch inspirerende concepten. Van pop-up restaurants en op maat gemaakte culinaire producties voor evenementen en productlanceringen, tot receptontwikkeling, educatieve programma’s en workshops. Elk project prikkelt de zintuigen en wekt nieuwsgierigheid. Onder leiding van cheffe Estée Strooker en creatief conceptontwikkelaar Marissa Mooiman, en samen met een team van ervaren professionals, vertaalt Voertaal ideeën en verhalen naar culinaire producties die tot in detail worden uitgewerkt – van ontwerp tot uitvoering. Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een stagiair welke meedraait op de werkvloer en achter de schermen om invulling te geven aan de pop up programmering in Stadstuin Kweekland.(focus uren in weekend)

Wat ga je leren?

  • Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij
  • B1-K1-W1 Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
  • B1-K1-W2 Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
  • B1-K1-W3 Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
  • B1-K1-W4 Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
  • B1-K1-W5 Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
  • B1-K1-W6 Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever
  • Organiseert evenement en evenementpromotie
  • B1-K2-W1 Werkt een draaiboek en callsheet uit
  • B1-K2-W2 Regelt de promotie van het evenement
  • B1-K2-W3 Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
  • B1-K2-W4 Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
  • B1-K2-W5 Regelt de infrastructuur rondom het evenement
  • B1-K2-W6 Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K2-W7 Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement
  • Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement
  • B1-K3-W1 Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
  • B1-K3-W2 Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
  • B1-K3-W3 Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
  • B1-K3-W4 Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af
  • Rondt het evenement af
  • B1-K4-W1 Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
  • B1-K4-W2 Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen

lees verder