Vuursche Lodge Enthousiaste leidinggevende in opleiding gezocht!
Een stagedag bij Vuursche Lodge is nooit hetzelfde. We zijn een evenementenlocatie, met grote- en kleine zalen binnen en buiten. In de bediening sta je de ene dag achter de bar of op het terras, maar de andere dag ben je misschien wel het aanspreekpunt van een groepje dat aan het vergaderen is met 10 personen. Daarnaast doen we ook veel grotere zakelijke evenementen waar je mee kan draaien. Hierbij kan het zijn dat je een zaal voor de volgende dag klaar moet zetten, het diner uitserveert of een feestje meedraait, maar met een zakelijk evenement kan het zijn dat je helpt met het verzamelen van een flip-over en zorgen dat de lunch op tijd klaarstaat. Heel divers, maar daar leer je het meeste van ;)
Naar wie zijn wij op zoek?
Om goed mee te kunnen draaien binnen het bedrijf en om het meeste uit je stage te halen, zien we graag dat je goed kan communiceren op drukke momenten, dat je leergierig bent en graag in contact staat met de gast. Gezien de omvang van de werkzaamheden is het fijn als je makkelijk kan schakelen tussen verschillende situaties.
Wat biedt het bedrijf?
Een leerzame en afwisselende stageplek in een inspirerende, natuurlijke omgeving Begeleiding van een enthousiast team met oog voor jouw ontwikkeling Kans om mee te bouwen aan een nieuw concept vanaf de start Stagevergoeding en ruimte voor doorgroeimogelijkheden
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan