Amsterdam The International Golfclub
Waarom is het fijn om bij ons te werken. • Je hier heel veel kan leren. • Er een fijne sociale werk omgeving is • Wij het leuk vinden je te helpen om beter te worden. • Wij het leuk vinden je te helpen door stromen naar andere zaken in het hogere segment. Voorbeelden genoeg. • In de winter heb je veel vrij, dan krijg je uren terug • Iedere dag is het anders Eén van de succesfactoren van het concept van The International is de kwaliteit van het restaurant. Onze chef kok Justin de Haan stuurt een keukenbrigade aan die op hoog niveau de meest uiteenlopende heerlijkheden weet te bereiden. Van een ‘broodje in de baan’ tot een enorme variatie aan sharing fingerfood na afloop van een ronde en van een verfijnde lunch tot een culinair meer-gangen diner met bijpassende wijnen. Als ergens de absolute kwaliteitsambities van The International duidelijk worden, dan is het wel in de keuken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers