Zelfstandig werkend kok

Hotel Herbergh Amsterdam Airport

Hou jij er van om in een gezellig team te werken en alle kneepjes van het vak te leren? Dan ben je van harte welkom in onze keuken! Je leert bij ons niet alleen wat je moet weten maar juist ook wat je verder graag wilt leren over ons vak. Ben jij geïnteresseerd om bij ons (leer) bedrijf te komen werken stuur dan een email naar keuken@herbergh.nl t.a.v. Lisa Clay of kom gezellig langs.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een goeie uitstraling en is verzorgd. Verder heeft hij of zij oog voor detail, is creatief en koken is zijn of haar passie.

Wat biedt het bedrijf?

Er zijn doorgroeimogelijkheden omdat ons bedrijf groeit!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder