Brasserie Meat The Butcher Leerling kok zijn bij een jong en gezellig team?
De student gaat in de keuken de chef assisteren met alle dagelijkse werkzaamheden. Wij hebben 6 dagen in de week lunch en diner. 's Middags is het veel mise en place werkzaamheden en het bereiden van de lunch en 's avonds het assisteren voor het diner, voornamelijk de koude gerechten. Hieronder een aantal werkzaken: Maakt mise en place Past recepten aan Bereidt gerechten en componenten Werkt gerechten voor de uitgifte af Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon Verricht onderhoud aan keukeninventaris
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over een verzorgde uitstraling, flexibele houding, is creatief en denkt mee aan mogelijke nieuwe gerechten. De student kan goed samenwerken en stelt zich open voor op of aanmerkingen. Juist de student kan het verschil maken in de keuken door nieuwe creaties en oog voor detail.
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt de student een jong leerbedrijf, het team is klein en daardoor hecht, hierdoor heeft ook de student inspraak. De student kan na één jaar doorgoeien in het bedrijf van zelfstandig werkend kok tot mogelijk sous-chef.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan