Kok

Fort bij Asperen Werken in de keuken van een uniek stukje werelderfgoed: Fort bij Asperen!

Je komt te werken in een gezellig, klein team, waar je deel wordt van de keukenbrigade. Doordat het team klein is, heb je de kans om veel te leren, invloed te hebben en verantwoordelijkheden te nemen. Fort bij Asperen is een (dag)horecazaak, waarbij doordeweeks vooral lunch en borrel wordt gedraaid en enkel op de zaterdag diner wordt geserveerd. Hierdoor wordt je uitgedaagd iedere week creatief te zijn en iedere groep uniek te benaderen. Daarnaast zal je werkzaam zijn -en leren- om de catering klaar te maken voor onze tweede evenementen locatie, zoals grootschalige BBQ-buffetten prepareren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet beschikken over een enthousiaste, leergierige houding, maar wel houden van doorwerken. Soms is het druk, soms is het rustig. Het kan alle kanten op! Een veelzijdige duizendpoot die van aanpakken houdt en binnen een losse omgeving toch oog heeft voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op vaste aanstelling na de stageperiode, doorgroeimogelijkheden, een leuk klein team!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder