Kok

ISS Facility Services - Philip Morris Ben je of word je de volgende kok in Bergen op Zoom?

Jij bent medeverantwoordelijk voor het bereiden van de lunch in het restaurant van onze klant. Creativiteit en vrijheid staan centraal. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het assortiment met speciale aandacht voor gezonde en vernieuwende gerechten. Jouw taken zullen onder andere zijn: • Je bent het visitekaartje van de keuken en het restaurant. • Je werkt nauw samen met de chef. • Meedraaien in de mise en place. • Helpen bij de bereiding van de warme en koude gerechten. • Schoonmaakwerkzaamheden om de keuken op orde te houden. • HACCP-borging om voedselveiligheid op peil te houden. • Banquetting. • In ontvangst nemen van goederen. • Menu planning en bestellingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je herkent je in: • Je bent gastvrij. • Je bent bekend met HACCP-richtlijnen. • Je volgt een MBO niveau 2 of 3 opleiding in een relevante richting. • Je bent 18 jaar of ouder. • Ervaring in de horeca / catering is een pluspunt.

Wat biedt het bedrijf?

• Focus op jouw ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen. • Gezellig team waar je jezelf kan zijn. • Doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder