Zalencentrum de Merx Scherp je skills aan in de keuken van Oma Peetje – onderdeel van De Merx
Restaurant Oma Peetje is onderdeel van Zalencentrum De Merx, een bruisende horecalocatie in Berghem en bekend om haar gezellige sfeer en eigentijdse twist op klassiekers. Als stagiair zelfstandig werkend kok draai je mee in een gezellig keukenteam. Je leert snijtechnieken, mise-en-place, koken volgens recept én timing tijdens de drukte. Je werkt op verschillende posten en krijgt de kans om steeds zelfstandiger te worden. Je werkt met verse producten, leert samenwerken onder druk en kwaliteit leveren. Geen meelopen, maar meedraaien: je staat echt in de keuken. De stageperiode en werkdagen stemmen we af op jouw opleiding en beschikbaarheid. Check de website: www.omapeetje.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een stagiair die graag aan de slag gaat en openstaat om te leren. Je bent praktisch ingesteld, kunt je goed concentreren en vindt het fijn om samen te werken in een team. Ook als het druk is, blijf je rustig en help je mee om alles soepel te laten verlopen. Je durft initiatief te nemen, stelt vragen als iets nieuw is en doet je best om steeds beter te worden in wat je doet. Bij Oma Peetje krijg je de ruimte om te groeien, fouten te maken en vooral veel te leren in een fijne, collegiale werkomgeving.
Wat biedt het bedrijf?
Wat wij bieden: - Een leerzame en praktijkgerichte stageplek in een gezellig keukenteam. - Begeleiding om je te helpen groeien in je vak. - Mogelijkheden om verschillende keukentechnieken en werkprocessen te leren en toe te passen. - Een dynamische werkomgeving waar je écht meedraait en verantwoordelijkheid krijgt. - Een prettige sfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, humor en teamwork. - Kansen om jezelf te onderscheiden en door te groeien binnen De Merx en Oma Peetje.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers