BC VIOS B.V. VIOS, to start your career!
In principe kunnen wij het hele jaar door stagiaires plaatsen en een passende stageplaats aanbieden. We werken met jonge mensen die graag kennis en ervaring opdoen in de horeca. Onze plek is bij uitzondering geschikt voor mensen die hun eigen inbreng willen geven. VIOS heeft een moderne keuken met alle voorzieningen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Inzet en motivatie is de sleutel tot succes. Leg jouw lat op de hoogte die haalbaar is. Wij bieden alle ondersteuning die wenselijk is om ons gemeenschappelijk doel te halen.
Wat biedt het bedrijf?
Wil je ervaring opdoen of zoek je een solide baan. Dat kan bij VIOS. De toekomst is niet beschreven, die schrijf jezelf. Vertel ons jouw toekomst, dan helpen wij graag daaraan mee.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan