Restaurant Bastille
De leidinggevende bediening is ingesteld op het bereiken van commerciële effectiviteit. Hij richt alle activiteiten op de gast en zijn belangen. Hij stemt de producten en diensten af op relevante ontwikkelingen in de markt en koopt producten en diensten op verantwoorde wijze in. De leidinggevende bediening is ingesteld op interpersoonlijke effectiviteit. Hij staat open voor gevoelens, houding en motivatie van anderen en laat dit in zijn handelen tot uiting komen. De leidinggevende bediening beschikt over coachings- en aansturingsvaardigheden en kan luisteren om (lerende) medewerkers op de werkvloer optimaal en persoonsgericht te kunnen begeleiden. Bij de leidinggevende bediening staat dienstverlening centraal.
Naar wie zijn wij op zoek?
Werkt in de bediening • Adviseert gasten en neemt de bestelling op • Creëert en onderhoudt de sfeer • Maakt dranken serveergereed • Neemt reserveringen aan • Ontvangt gasten • Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid • Serveert de bestelling en ruimt af • Voert afrondende werkzaamheden uit • Voert voorbereidende werkzaamheden uit • Werkt met de kassa Bewaakt de voorraad • Controleert de voorraad • Ontvangt en controleert de bestelling • Pakt de bestelling uit en slaat deze op Bestelt en beheert de voorraad • Beheert de opslag van de voorraad • Bestelt de voorraad • Reclameert foute levering bij de leverancier • Vraagt offertes op en selecteert leveranciers Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze • Selecteert dranken • Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen • Stelt de menukaart op • Verzamelt informatie
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een klein bedrijf waarbij de eigenaren dagelijks zelf meewerken. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kan je leren wat je wilt. Daarnaast is hierdoor dagelijks 1:1 begeleiding mogelijk.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat