Kok

Bistrôt Chapeau Kok

Bij Chapeau koken we klassiek Franse gerechten. De basis van de hedendaagse keuken, maar dan wel zoals het ooit bedoeld is. Alles wordt ambachtelijk gemaakt in eigen keuken. Van mayonaises tot sauzen en paté tot wellington. Wil je het vak leren in een klein team maar met een enorme uitdaging, dan ben je bij Chapeau aan het juiste adres. Als je ambitieus bent kun je een geweldige stap zetten naar de betere gastronomie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij van jou verwachten is enthousiasme, ambitie en inzet. Als er van jouw kant de juiste belangstelling is dan kun je heel veel gaan leren.

Wat biedt het bedrijf?

Een professionele werkomgeving in een klein team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder