Kok

Hof van Huizen Van Keukenliefhebber tot Chef: Stage bij Hof van Huizen

Krijg de kans om hands-on ervaring op te doen in onze professionele keuken. Neem deel aan het dagelijks voorbereiden en koken van gerechten, en ontdek de logistiek en organisatie die achter een succesvol restaurant schuilgaan. Als student of werknemer ga je meedraaien in de keuken. Afhankelijk van het kennis/ervaringsniveau zullen we starten met bijvoorbeeld de basis van de snij technieken, het maken van mise en place en het bereiden van koude (voor)gerechten. Dit gaan we uitbreiden tot jij als volwaardig kok kan meedraaien in de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een sterke interesse in koken en gastronomie, en je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf te verbeteren en te leren. Je staat open voor feedback en bent bereid om hard te werken om je doelen te bereiken. Je ziet een uitdaging als een kans om te groeien. Breid je kennis uit over verschillende kooktechnieken, ingrediënten, en keukens van over de hele wereld. Ontwikkel je vaardigheden op gebieden zoals menuplanning, voedselveiligheid en hygiëne. We moedigen je aan om je creativiteit te uiten en nieuwe gerechten en recepten te ontwikkelen. Dit is jouw kans om innovatief te zijn en je culinaire talenten te laten zien. Dit alles in een informele setting waar we het belangrijk vinden dat er een gezellige sfeer is en ruimte voor een grapje.

Wat biedt het bedrijf?

Gezellige informele setting met een klein hecht team Werken onder een ervaren chef die je de ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen Creatieve Ontwikkeling: We bieden ruimte voor je creativiteit door je de mogelijkheid te geven om nieuwe gerechten en recepten te ontwikkelen en uit te proberen. Kennisuitbreiding: Tijdens je stage leer je over verschillende kooktechnieken, keukens, en ingrediënten, evenals belangrijke aspecten van voedselveiligheid, hygiëne en menuplanning.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder