Zelfstandig werkend kok

ROAST it Ben jij de nieuwe Gordon Ramsey? Zelfstandig werkend kok gezocht

Als leerling zelfstandig werkend kok zul je bij ons in de keuken meewerken en zo leren over de verschillende producten en bereidingswijzen die wij gebruiken. Van het maken van voorgerechten en desserts tot het grillen van diverse soorten vlees en vis op onze houtskoolgrill. We nemen je mee in de bestellingen, de voorbereidingen en het daadwerkelijke bereiden van de mooie gerechten op onze kaart. Daarnaast zul je helpen bij het klaarzetten en het uitvoeren van diverse barbecue-workshops en -caterings. Dit doen we zowel bij Roast it zelf als op verschillende locaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gemotiveerde, enthousiaste en gezellige collega: dat is waar we naar op zoek zijn. Je hebt passie voor het koken en oog voor kwaliteit en details. Daarnaast moet je goed om kunnen gaan met de stress en diversiteit die de horeca met zich meebrengt en bereid zijn om net even dat stapje extra te zetten.

Wat biedt het bedrijf?

Roast-it ligt midden in het centrum van Borne. We hebben een terras met 120 plekken en binnen kunnen wij 50 gasten ontvangen. Overdag kan je terecht voor een kop koffie met gebak of een uitgebreide lunch. ‘s Avonds zijn we het walhalla voor alles wat er van de grill kan komen. Daarnaast geven we workshops barbecue en verzorgen we barbecue-catering van het allerhoogste niveau. We werken met de mooiste stukken vlees en kakelverse vis. Je werkt in een jong en divers team, wat echt voor elkaar door het vuur gaat. Je zult tijdens je werk bij ons in het restaurant zowel zelfstandig als in teamverband gaan werken. Wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk. Van de HACCP-regels tot het zelfstandig bereiden van een feestelijke maaltijd. Bij Roast it zul je vanaf het begin zelf aan de slag gaan en krijg je de kans om je eigen ideeën in te brengen en jezelf te ontwikkelen op de gebieden waar jij de meeste interesse in hebt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder