Restaurant de Boschwachter in 't Mastbos
Samen met het keukenteam zorg jij dat het de gasten aan niets ontbreekt. Jouw doel is een hoge tevredenheid. Je bereidt een goede mise en place voor en zorgt dat gerechten met kwaliteit en zorg worden geserveerd. Je zorgt de hele dag voor de lekkerste gerechten. Van een goed gevulde salade, een stevige biefstuk tot een lekkere soep, voor jou is niets te gek! Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie in de keuken. Jij bent stressbestendig en weet je team aan te sturen waar nodig. Ze kunnen op jou rekenen! Met jouw passie voor koken begin je elke dag gemotiveerd en vol energie!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder