STRND We zoeken dromers, doeners & durfals!
Ontvangen, begeleiden en bedienen van de meest uiteenlopende gasten van kleine tot grote groepen. Leiding geven aan en met het vaste personeel. Meedenken en meewerken in de uitvoering. Zorg dragen aan de locatie. STRND is de ideale plek om je te ontwikkelen op gebied van leisure & hospitality. Met een divers aanbod aan werkzaamheden en een gedreven jong team is geen dag hetzelfde. STRND als evenementen locatie en daarnaast horeca concept PLAYGRND krijg je de mogelijkheid om van alles wat mee pikken.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Proactief - Flexibele (geen 9 tot 5 mentaliteit) - Een teamplayer - Gastvrij - Sociaal - Zelfstandig opzetten en begeleiden van activiteiten - Mede invulling geven aan het recreatieplan
Wat biedt het bedrijf?
STRND biedt een gezellige, leerzame en uitdagende leerplek waarbij ruimte is voor persoonlijke groei. Creatief en kritisch meedenken wordt altijd gewaardeerd en samen zorgen wij ervoor dat jij hier wijzer en voldaan je stage afrond en misschien wel blijft plakken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken