Herberg de Gouden Leeuw Zelfstandig werkend kok, veel vrijheid om te leren, gezelligheid, passie voor producten, modern!!!
Hier wordt je begeleid tot je alle facetten van een zelfstandig werkend kok beheerst, met nieuwe kooktechnieken en er is moderne apparatuur aanwezig en mee te gaan in de huidige tijd !
Naar wie zijn wij op zoek?
De basis technieken moeten goed beheerst zijn om in het huidige niveau door te stromen.
Wat biedt het bedrijf?
Werken in een uniek stukje Nederland, mooie locatie en een moderne keuken met gezellig personeel. Binnen ons bedrijf zijn altijd doorgroei mogelijkheden bespreekbaar. Bij goed functioneren kan er een vaste aanstelling verdiend worden!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder