Kok

Hotel de Blanke Top Wij zijn op zoek naar gedreven leerlingen die zich graag verder willen ontwikkelen.

Wat ga jij doen? Als leerlingkok werk je in een jong en gedreven team. Je werkt je in een nieuwe moderne keuken. Tijdens het diner zorg je er samen me een collega voor dat je je eigen partie op de juiste manier aanstuurt en zorg je ervoor dat de gasten de best mogelijk bereidde gerechten krijgen. Wat verwachten we van jou - Je bent flexibel en proactief - Je werkt graag in teamverband - Gedreven in je werkzaamheden Het team Je werkt in een jong en dynamisch team. Dit onder leiding van Chef Martin Philipse. Doordat het restaurant altijd open is, werk je met alle andere collega

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Video Link

lees verder