Kok

Piazza BV De leukste stage in een gezellig team aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s keuken (kok) met passie voor de horeca voor ons Italiaans restaurant Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet. In deze functie verricht je keukenwerkzaamheden in ons restaurant onder het toeziend oog van jouw persoonlijke begeleider, waarbij je alle verschillende onderdelen van service op een gastvriendelijke wijze zult leren. Zoals het voorbereiden voor lunch en diner (mise-en-place), het maken van gerechten, het helpen bij het afwerken van gerechten en het afsluiten en schoonmaken van de verschillende onderdelen. De werkzaamheden in ons restaurant zijn zeer divers en je krijgt ruimte om met eigen ideen te komen. Het team is jong, waardoor je je al snel thuis zult voelen in het team. Kortom een dynamische leerplek in een gezellig team!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Gast- en servicegericht • Enthousiast en energiek • Flexibel inzetbaar • Eerlijk • Stressbestendig • Leergierig • Je hebt een hands-on mentaliteit • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal Je bent: • Een uitdagende stage met veel afwisseling • Een flexibel rooster • Een onwijs gezellig team met leuke collega’s • Een gastvrije cultuur • Werken bij een groeiende organisatie • Persoonlijke ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke en spontane stage met een stagevergoeding en deel van de fooi. Woon je niet in de omgeving, dan kunnen we een slaapplek op ons park aanbieden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder